Tilbakemeldinger på vårt arbeid

Her vil du kunne lese om tilbakemeldinger fra både barn, unge, foresatte og fagpersonell om vårt arbeid og dets betydning!

Stavanger Universitetssykehus har mottatt våre aktivitetsbøker!

Vi fikk i dag en hyggelig hilsen fra en familie som vi sponset med billetter til Sissel Kyrkjebø sin julekonsert i Oslo.

"Vi ønsker å rette en stor takk for at dere lot oss få oppleve en storslått julekonsert og for at vi fikk en meget hyggelig kveld sammen som familie! Dagene har ellers vært preget av stress og bekymringer for oss alle over lang tid. Det å kunne glemme det vonde og alt stress for noen timer gjør godt for oss. I tillegg har konserten gitt oss etterlengtet julefølelse. Vi føler vi er "modne" for å ta fatt på dagliglivets gleder etter en vond tid. Det at dere sendte oss på denne konserten har bidratt til at vi faktisk ser ting annerledes enn for få dager siden. Bring vår hilsen til alle involverte og stå på videre med arbeidet! Dere gjør en topp samfunnsinnsats på et område som fort glemmes"

I november ble det gitt bort 117 billetter til show og konserter. Vi ga også bort flere tusen aktivitetshefter til sykehus og andre offentlige institusjoner i november.

Vi er glade for å kunne spre litt glede til barn, unge og deres familier i en ellers så "grå" hverdag!

Vi får mange hyggelige tilbakemeldinger fra familier. Her er en av dem:

"Hei! Vi ønsker å rose dere for det arbeidet dere gjør. Det er ofte de små, daglige aktivitetene og det å skape hygge i hverdagen som betyr mest for våre barn og for oss familiemedlemmer. Vår lille datter fikk for en tid tilbake en aktivitetsbok på sykehuset. Det var en prinsessebok, noe som passer veldig godt til henne og hennes store interesse for prinsesser, fine kjoler og ditto Disney filmer. Da vi fikk tilbud om gratis billetter til forestillingen Putti Plutti Plott i konserthuset, så ble vi utrolig glade! Det at vi kunne ta med vår datter og hennes to eldre søstre på juleforestilling var bare helt fantastisk. Det ble en kveld vi aldri vil glemme. Tusen, tusen takk for billettene og for en kveld vi garantert vil ta med oss i minnene for all framtid."

Vi har i oktober måned har vi gitt bort 107 billetter til ulike forestillinger og konserter. Mange barn og foresatte gleder seg til førjuls hygge!

I september måned har vi gitt bort over 90 billetter til barn med kreft og deres familiemedlemmer! Vi fortsetter å skape aktivitet som gleder mange som virkelig fortjener det!

Fra bestemor til kreftsyk 9 årig jente:
"Tenk at det finnes så snille folk som dere! Både mitt barnebarn og vi som besteforeldre gleder oss vilt til å se vårt felles idol, Kurt Nilsen. Etter en årelang kamp mot kreften er det hyggelig å kunne gjøre ting sammen utenfor sykehuset."

Fra en far:
"Vi hørte på sykehuset at det var mulig å få billetter til forestillingen Putti Plutti Plott. Du skjønner at vi har en 8 årig sønn som har laukemi og har levd med dette i over 3 år. Min kone har sluttet i jobben for å være mest mulig sammen med sønnen vår. Vi har også to barn til så da har vi ikke rom i økonomien vår til å gå på ting som koster noe".Da jeg sa at vi spanderte billetter på hele familien! Det ble stille lenge i telefonen.........før gledes rop og deretter en far som gråt av glede! En sterk samtale som har satt spor og gjør at det vi gjør betyr mye!!!